Låt oss hjälpa er att bli en av de bästa. Börja här!
Startsida Publikationer & event Böcker A Great Place to Work

A Great Place to Work

A Great Place to Work: What Makes Some Employers So Good - And Most So Bad? [engelska]

 

gptw_book_lg

I sin klassiska bok från 1988 använder sig Great Place to Work® Institutes medgrundare Robert Levering sig av intervjuer och anekdoter från sin tidigare forskning för att påvisa hur  tillit mellan medarbetare och företagsledningen är avgörande för att skapa en utmärkt arbetsplats.

KÖP BOKEN

 Ladda ner förordet
”Bra arbetsplatser är värda att undersöka, om inte annat för att de berikar livet för dem som arbetar där... Eftersom de flesta av oss spenderar större delen av vår vakna tid på arbetet, är det här ingen oviktig fråga.” -- Robert Levering, medgrundare av Great Place to Work®

Great Place to Work Institutes medgrundare Robert Levering beslöt sig för att välja bort det vanliga synsättet - att hitta felen med dåliga arbetsplatser och hur man kan rätta till dem. I stället ville han ta reda på vad som var bra på utmärkta arbetsplatser. Levering intervjuade medarbetare och chefer på alla nivåer på de 20 av de ”bästa bland de bästa” arbetsplatserna som han undersökt i sin första revolutionerande bästsäljare, The 100 Best Companies to Work for in America.

I den här numera klassiska boken, i nytryck av originalversionen från 1988, använder sig Levering av intervjuer och anekdoter från de bästa arbetsgivarna för att:

  • Visa varför den viktigaste ingrediensen i en utmärkt arbetsplats är tillit mellan medarbetare och företagsledningen;
  • Förklara varför konventionella företagsledarmetoder gör det svårt att skapa en bra arbetsmiljö; och
  • Tillhandahålla fallstudier med positiva och negativa förändringar av arbetsplatser.

 

Den inspirerande lärdomen är att alla företag kan bli en utmärkt arbetsplats. Boken hjälper medarbetare att tolka dagliga erfarenheter på arbetet och bedöma vad de borde kunna förvänta sig.  Den förser också välmenande arbetsgivare med idéer och tips om hur de kan förbättra arbetsmiljön.