Låt oss hjälpa er att bli en av de bästa. Börja här!

The Great Workplace

The Great Workplace

 

bookcover_thegreatworkplace

Vad är en utmärkt arbetsplats och vari ligger mervärdet med att skapa en utmärkt arbetsplats? Här får du praktiska tips för företagsledare och vi definierar vad en utmärkt arbetsplats är med hjälp av anekdoter, best practices och citat från medarbetare som arbetar på några av världens bästa arbetsplatser, inklusive Google, Microsoft, Marriott International, FedEx, NetApp, Deloitte, m.fl.

KÖP BOKEN LÄS DET FÖRSTA KAPITLET


Vad är det som skiljer en utmärkt arbetsplats från en som bara är bra?

Great Place to Work® Institutes insiders Jennifer Robin och Michael Burchell diskuterar vad ett ”great place to work” är. De visar att en utmärkt arbetsplats, snarare än att kunna erbjuda höga löner och stora bonusar, är en miljö där medarbetarna har förtroende för de som de arbetar för, är stolta över sitt arbete och trivs med människorna.

Författarna förklarar med hjälp av flera decennier av Great Place to Works forskning  och medarbetarundersökningar hur företagsledare och chefer kan skapa och förstärka tillit, stolthet och kamratskap i all kommunikation, i varje beslut och varje mellanhavande. Lär dig varför vissa organisationer har vad som krävs för att blir utmärkta arbetsplatser - och vad ditt företag kan lära sig av dem.


Recensioner
”Informativ och full av användbara råd. Författarnas rekommendationer kanske kräver ett hårt arbete, men för dem som är ståndaktiga och genomför arbetet, är resultatet väl värt mödan.”

Ian T. Clark, VD, Genentech

”Viktig och verkligt övertygande! The Great Workplace visar organisationer hur de blir utmärkta arbetsplatser istället för att bara vara bra. Om du någonsin velat komma med på FORTUNES årliga lista över de 100 bästa arbetsplatserna, eller om du vill veta hur vissa företag lyckas och andra inte, ska du grabba tag i en märkpenna och ge dig i kast med den här boken.”

Adrian Gostick, New York Times bästsäljande författare, The Carrot Principle och The Orange Revolution

”De bästa arbetsplatserna åstadkommer bättre prestationer än sina konkurrenter i alla länder och i alla branscher. The Great Workplace visar hur de här företagen lyckas åstadkomma detta och ger praktiska råd om hur även du kan göra ditt företag till en utmärkt arbetsplats. Nu finns det inga ursäkter för att inte omsätta den här välbehövliga kunskapen i praktiken.”

Jeffrey Pfeffer, professor, Stanford Graduate School of Business och författare av Power

”Som en anpassad GPS, kommer The Great Workplace att hjälpa din organisation att navigera mot att bli en exemplarisk arbetsplats - och undvika vägbulor, felkörningar och återvändsgränder längs med vägen. Den här boken är fylld av informationsbaserade resultat, praktiska exempel och innovativa idéer. Den kommer att förbereda och motivera ditt team för den resa ni har framför er.”

Chris Van Gorder, VD, Scripps Health