Exklusivt för kunder:

Culture Audit - Hur genomför man en strategisk kulturinventering?

6 september 2018, 13.00-16.30 | Bohusgatan 15, Göteborg


BESKRIVNING

Inför årets ranking av Sveriges Bästa Arbetsplatser vill vi erbjuda våra kunder extra stöd i Culture Audit-processen och bjuder därför in till en halvdags workshop där vi tillsammans går igenom och diskuterar de olika frågeområdena i Culture Audit del 2. 

Syftet är att skapa en gemensam förståelse för vad det är vi söker få svar på i denna kvalitativa del av undersökningen, som utgör en tredjedel av organisationens totala resultat i den slutliga poängen. 

Workshopen vänder sig till er som registrerat er till rankingen av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2019, eller ämnar göra det under året. 

 

Datum: Torsdag 6 september
Plats: RSMs kontor - Bohusgatan 15, Göteborg
Tid: 13.00-16.30  • Workshopen vänder sig till er som registrerat er till rankingen av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2019,eller ämnar göra det innan tidpunkt för workshop.
  • Alla Great Place to Works kostnadsfria aktiviteter såsom frukost / lunch eller halvdags-seminarier kan avbokas fram till 24 timmar innan evenemanget äger rum. Om du inte närvara vid aktiviteten och inte har avbokat innan avsatt tid, kommer vi ta ut en ”no show” avgift på 495 kronor exklusive moms.

  • Max 2 platser per företag

  • OBS! Begränsat antal platser - först till kvarn!

 

För frågor, vänligen kontakta Matilda Back - matilda.back@greatplacetowork.com

 

Great Place to Work önskar er varmt välkomna! 

 

 

+46 8 562 00 480
© Great Place To Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC