Hemsida 2019 01 22

Att en högre grad av engagemang hos era medarbetare bidrar positivt till era resultat är inte en överraskning för de flesta, men hur gör man och var börjar man sitt arbete? 

Great Place to Work® i Sverige har en omfattande erfarenhet av vilka företag som lyckats med att skapa engagemang och hur de gått till väga.

Vi på Great Place to Work® genomför världens största arbetsplatsstudie av sitt slag. I den utvärderas inte bara medarbetarens upplevelse av arbetsplatsen och de förutsättningar som arbetsgivaren skapar för den enskilde individen utan också den insats man gör som organisation for att skapa en stark och tydlig arbetsplatskultur. Med denna unika kunskap som grund vet vi vilka som lyckas med att skapa engagerade medarbetare. Vi delar på ett kostnadsfritt seminarium frikostigt med sig av sina lärdomar och hur de bästa har gått till väga för att lyckas skapa engagerade medarbetare. 

 

Talare:
Johan Kristiansson, VD, Sankt Kors Fastighets AB
Linda Huljebrandt, Verksamhetsutvecklare, Sankt Kors Fastighets AB

 

Datum: 21 januari 2019
Plats: Sky Hotel Apartments, Tornbyvägen 1, Linköping
Tid: 11.30-13.00

En lättare lunch serveras från 11.30. Föreläsningen startar kl 11.45.
Seminariet vänder sig till dig som arbetar i en organisation med minst 20 anställda, max 3 platser per organisation.

För frågor vänligen kontakta Linda Tallgren på 08-562 004 80 eller maila linda.tallgren@greatplacetowork.com

 

Great Place to Work önskar er varmt välkomna!

Avbokningsvillkor: Alla Great Place to Works kostnadsfria aktiviteter såsom frukost/lunch eller halvdags-seminarier kan avbokas fram till 24 timmar innan evenemanget äger rum. Om du inte kan närvara vid aktiviteten och inte har avbokat innan avsatt tid, kommer vi ta ut en ”no show” avgift på 495 kronor exklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare.

 

 

+46 8 562 00 480
© Great Place To Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC