Jobba på Great Place to Work

Att jobba på Great Place to Work ger dig fantastiska möjligheter till samarbete med några av de största varumärkena, de mest kreativa människorna och inspirerande företagsledarna. 

 

Lediga jobb

 

Säljande konsult

Är du en person som trivs med att kunna påverka och göra skillnad? Är du intresserad av hur företag, med hjälp av engagerade medarbetare och lojala kunder, skapar framgång och lönsamhet? Då är denna tjänst något för dig!

I denna rekrytering samarbetar Great Place to Work med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Erika Lantz Paulsen 070-332 89 98 på Clarify.

 


 

Marknadsansvarig

 

Vi på Great Place to Work är i stark tillväxt och förstärker därför vårt team med en ny stjärna som ska ansvara för vår marknadsföring och kommunikation.

I denna rekrytering samarbetar Great Place to Work med Interim Marketing Solutions. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta Johan Larsson, Headhunter / Senior Consultant / CEO, johan@interimmarketing.se 

© Great Place To Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC