Jobba på Great Place to Work

Att jobba på Great Place to Work ger dig fantastiska möjligheter till samarbete med några av de största varumärkena, de mest kreativa människorna och inspirerande företagsledarna. 

 

Lediga jobb

 

Konsult med spetskunskap inom Employer Branding

Vi söker nu ytterligare en stjärna till vårt konsultteam!

Nu letar vi efter dig som vill arbeta som konsult hos oss och som har med dig en spetskunskap inom employer branding. Vi ser att du kan bygga upp tjänster inom området employer branding för att komplettera vår nuvarande kompetens. Employer branding kommer främst att handla om att utgå från de undersökningar och utmärkelser som vi tillhandahåller, men kan även röra intilliggande områden. Här behöver tjänster tas fram och paketeras. 

Vi söker dig som har stort eget driv, vana vid försäljning och älskar att arbeta med grupper och presentationer. Som konsult hos oss kommer du att arbeta med organisationsutveckling genom hela vår verksamhetskedja. Din roll kommer bland annat att innebära: kundkontakt och försäljning mot nya och befintliga kunder, behovsanalys samt framtagande av handlingsplan, analys av resultat samt presentation och workshops för dina kunder. Du som söker dig hit trivs i en säljande konsultroll och gillar att bygga relationer och nätverk med beslutsfattare samt driva strategisk/taktisk kundplanering. Som person är du orädd, initiativtagande, handlingskraftig och självgående.

Vi är ett glatt gäng som sitter i trevliga och öppna lokaler på Kungsgatan i Stockholm. Vi hoppas att du, precis som vi, gillar prestigelöst och generöst samarbete och utbyte på jobbet.

Vi tror att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet och har en akademisk utbildning eller liknande i botten.

Vi ser fram emot din ansökan och kommer att ta emot ansökningar löpande. I den här rekryteringen samarbetar vi med Employer Branding- och rekryteringsbolaget Alito People. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt. Om du undrar något om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Daniel Gelin på 070-760 38 58 eller på daniel@alitopeople.com.

 

Välkommen in med din ansökan!

+46 8 562 00 480
© Great Place To Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC