Jobba på Great Place to Work

Att jobba på Great Place to Work ger dig fantastiska möjligheter till samarbete med några av de största varumärkena, de mest kreativa människorna och inspirerande företagsledarna. 

 

Lediga jobb

 

Säljande konsult, region Skåne

Nu kommer äntligen möjligheten för dig som vill bli en del av vårt framgångsrika team, och som bor i Skåneregionen. Vi på Great Place to Work växer och behöver nu en person på plats.

Rollen innebär att presentera våra erbjudanden för potentiella kunder, samt bli kontaktperson till några av våra befintliga kunder i regionen. Då vi enbart har kontor i Stockholm kommer din bas vara att utgå hemifrån.

De som samarbetar med oss i denna rekrytering är Clarify. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Patricia Jerring på 0704-19 99 04. Välkommen in med din ansökan!

 


 

Säljande konsult, Stockholm

Great Place to Work söker dig som gillar sälj och organisationsutveckling!

Great Place to Works kärnerbjudande är två verktyg som hjälper företag att skapa en så bra arbetsplats som möjligt. Dels genom en medarbetarundersökning, som mäter medarbetarupplevelsen samt genom en Culture Audit, som hjälper er att kartlägga och utveckla ert arbetsgivarerbjudande. Vi gör sedan analys- och utvecklingsarbete utifrån dessa verktyg. 

Du kommer att arbeta med allt från inledande kundkontakt, försäljning mot nya och befintliga kunder samt definition av kundbehov, analys, presentation och workshops för dessa. Det ligger på ditt ansvar att bygga relationer och nätverk med beslutsfattare samt driva strategisk/taktisk kundplanering. Rollen innebär även resor inom Sverige.

+46 8 562 00 480
© Great Place To Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC